2015. január 13., kedd

Bemutatkozás, köszöntő


Sok szeretettel köszöntelek a blogomon!

Régóta tartó kedvtelésemet szeretném itt formába önteni. Gyerekkorom óta szeretek játékokat készíteni, mióta lányaim születtek, főként babákat varrok. Lenyűgöznek a waldorf babák letisztult formái és természetes alapanyagai, ugyanakkor imádom a színeket és a kifejező arcú játékbabákat.

Így azt mondanám, hogy az alkotásaim nem waldorf babák, de ebből az irányzatból merítek ihletet, ez indított el az utamon.
Kedvelem a manókat, tündéreket és mindenféle varázslényeket, valahogy mindig ilyesmi kerül ki a kezeim alól....Miközben készül egy baba, sokszor történet is kerekedik köréje, amit elmesélek a lányaimnak, mikor odaadom a babát.

Úgy tervezem, hogy lesznek bejegyzések a babakészítés folyamatáról, majd -mikor elkészül- megosztom veletek a kész babát és az ő történetét. De szeretnék ide gyűjteni inspiráló alkotásokat is-vagy az élet minden területéről olyasmit, ami engem is alkotásra késztet:) Végül szívesen készítenék pár leírást, amolyan útmutató-félét bizonyos fogásokról, technikákról.

Ez a fajta alkotómunka még új a számomra, szeretném megörökíteni az utat, amit babakészítőként bejárok. Köszönöm, ha velem tartasz!




2 megjegyzés: